📣 Преференциални условия за VPOS от Банка ДСК за всички клиенти на Take a NAP! Пиши ни на [email protected]

Одиторски файл за Wix eCommerce

Генерирането на одиторски файл и издаването на електронни касови бележки са важни изисквания за онлайн търговците в България, включително тези, използващи платформи като Wix eCommerce. Тези елементи са необходими за спазване на данъчните разпоредби в страната, съгласно Nаредба № Н-18 на Националната агенция за приходите (НАП).

Take a NAP предоставя ефективно решение за генериране на одиторски файл и издаване на електронни касови бележки за Wix eCommerce. Интегрирано с платформата, приложението улеснява спазването на данъчните изисквания, позволявайки на търговците да се фокусират върху развитието на своя бизнес.

👉 Wix търговците могат да инсталират Take a NAP директно чрез Wix App Market от следния адрес: https://www.wix.com/app-market/take-a-nap.

Инсталирането и настройката на Take a NAP са изключително лесни, като потребителите трябва само да следват стъпките в интерфейса на приложението и/или Wix.

В Take a NAP има и чат съпорт за допълнителна помощ. А ето какво мислят някои от нашите клиенти:

Какво представляват одиторският файл и електронните касови бележки?

Одиторският файл е стандартизиран XML документ, който съдържа подробна информация за всички транзакции, извършени в онлайн магазина. Този файл служи като дигитален запис на всички продажби и е важен за отчетността пред данъчните органи.

Електронните касови бележки са дигиталният еквивалент на традиционните хартиени касови бележки. Те се издават за всяка онлайн транзакция и се изпращат на клиентите по електронен път, обикновено чрез имейл. Take a NAP работи съгласно Алтернативния режим за отчитане на продажбите, при който електронните бележки (всъщност жаргонно наричани „касови“) са нефискални.


Да започваме!

Очакваме те на борда на Take a NAP. Направи отчитането пред НАП и спазването на регулациите приспивна песен!

Да имаш онлайн магазин никога не е било толкова лесно.

Документи

© 2024 · Softaware Ltd.